Destin cu forța

image

Destin?!
Cuvântul nu își mai arată forma de ceva vreme. Destinele din ziua de astăzi sunt fabricate. Destinele de altă dată au fost furate, iar multe dintre ele sunt modelate încă și astăzi. Este exact ca la fierărie, se lovesc destine, poate rezistă sau poate nu. Metoda funcționează, demoralizează mintea și sufletul, iar oamenii își pierd speranța. Iar curajul de care ai nevoie să pășești pe drumul tău lipsește și ajungi pe canapele privind la sticla colorată sau în nuanțe de gri, spre noul tău destin fabricat. Cumpăra asta! Crede! Fă! Iar noi facem.
Avem încărcătoare pe post de lese și telefoane pe post de stăpâni. Iar imaginea unor oameni zâmbind cu ochii în telefoane este sinistră. Exact cum sunt și eu acuma când scriu asta. Un alt sinistru oarecare, într-o lume lipsită de eroi. Eroii sunt în umbră, deoarece falsitatea face paravan, iar lumina se irosește.
Aștept doar să se umple paharul, pentru ca atunci o să fiu pregătit să ajut eroii sa ajungă la lumină. Doar ei sunt cei care pot schimba ceva. Oameni care au curaj să gândească dincolo de lovituri, oameni care pășesc în față când sunt trași înapoi, oameni care aprind speranța într-o minte confuză prin simple cuvinte. Așa că schimbă ceva, orice, nu mai sta aiurea.

Lucrurile reci și fără suflet nu au nevoie de îmbrățișări!

Reclame

3 comentarii la &8222;Destin cu forța&8221;

  1. Citeam si eu Prosportul online, sincer mai mult din obisnuinta decat pentru informatie si am dat de un articol cu tine despre blogul tau si ca ai fi un jucator atipic. M-a socat sa vad ca la comentarii lumea scrie ceva de genul „te-ai stricat la cap” etc etc. Aparent microbistii romani nu pot face fata unei diversitati de personalitati si ideei in campionatul nostru, se pare ca toti trebuie sa spargeti seminte si sa vorbiti cu greseli gramaticale pe fundal de manele ca sa fiti „fotbalisti normali”. Piesa „Despre un om” imi place si mie ca multe din piesele artistilor ca N.A. Sincer sa zic si eu am fost surprins initial insa ma bucur ca exista si baieti ca tine in fotbal, sincer am imbatranit si eu si am inceput sa generalizez 🙂 Multa bafta, e nevoie si de baieti destepti si decenti in fotbal!

  2. Minunat! Dar, din păcate, adevărat! Felicitari pentru tot ceea ce faci! Underman are o piesa ce tratează acelasi subiect si are titlul „Eroism neautorizat”, daca nu ai ascultat-o pana acum si daca ai timp, ți-o recomand cu căldură! Numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s